PNL Vrancea: ”PSD a transformat audierile într-un circ politic”

0
55

Liberalii vrânceni spun că votul din comisiile reunite de administrație la audierea deputatului Ion Ștefan a fost unul politic, pentru că PSD deține majoritatea. ”Audierile au fost transformate de Cătălin Rădulescu și Lia Olguța Vasilescu într-un circ politic, cu atacuri la adresa candidatului, fără legătură cu atribuțiile sale de ministru”, susțin reprezentanții PNL.

Deputatul Ion Ștefan a afirmat că vor fi finanțate în continuare lucrările la Programul Național de Dezvoltare Locală, iar printre prioritățile sale se numără racordarea cetățenilor la rețelele de alimentare cu gaze naturale sau finalizarea stadioanelor pentru Campionatul European de Fotbal din 2020.

“Vom continua toate lucrările pornite pe PNDL 1 şi PNDL 2, dar voi fi foarte atent cu aceste cheltuieli. Sunt convins că nimeni nu vrea să mai audă de achiziţii dubioase, de exemplu becuri stradale cumpărate cu două mii de euro bucata.
La ora actuală, doar 34% din gospodăriile României sunt racordate la reţelele de gaze naturale. Avem resurse naturale în Marea Neagră, o adevărată comoară de care trebuie să beneficiem cu toţii. Fiecare român trebuie să aibă gazul românesc în casă.
O altă urgenţă o constituie finalizarea lucrărilor la stadioanele bucureştene în vederea Campionatului European de Fotbal de anul viitor”
, a spus Ion Ștefan.