-Publicitate-

Vineri, 8 mai a.c., în intervalul orar 08.00-20.00, polițiști Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea cât şi polițişti din cadrul Inspectoratului județean de Poliție Bacău au desfășurat o acțiune comună pe raza celor două județe pe Drumul Național 2 – E 85 D.

Acțiunea a vizat în mod special una dintre principalele cauze generatoare de accidente mortale precum combaterea şi prevenirea conducerii cu viteză excesivă, în atenția polițiştilor aflându-se, totodată, şi alte cauze precum conducerea sub influența alcoolului sau conducerea autovehiculelor pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 49000 de lei, 58 dintre ele fiind aplicate pentru încălcarea limitelor legale de viteză, fiind reținute astfel 11 permise de conducere. De asemenea, pentru neregulile constatate a fost retras și un certificat de înmatriculare.
Astfel de acțiuni se organizează permanent de către polițiştii rutieri pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice.

Polițiștii au identificat trei bărbați, pe Drumul Național 2, pe raza localităților Pufești și Călimănești, conducând cu viteze de 138 km/h, 137 km/h, respectiv 129 km/h.

În toate aceste cazuri a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

 

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani