Pregăteau pocnitorile de Revelion, dar s-au ales cu dosare penale

0
6

Mai multe persoane s-au ales cu dosare penale după ce au fost identificate de polițiști cu materiale pirotehnice. La data de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în data de 29 decembrie, în jurul orei 13:30, un bărbat de 27 de ani, din localitate, deținea la o societate comercială din municipiul Adjud materiale pirotehnice din categoriile F2, F3 și P1.

La data de 30 decembrie, ora 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat o femeie, de 55 de ani, din localitate în timp ce oferea spre vânzare, în zona pieței agroalimentare, articole pirotehnice din categoria F3.

La data de 30 decembrie, ora 14.20, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Focșani au efectuat un control al unui autoturism la volanul căruia se află un bărbat, de 30 de ani, din comuna Vârtescoiu .
Astfel, au fost identificate mai multe materiale explozive din categoria F2, interzise la deținere care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauze, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.