Președintele Consiliului Județean Vrancea a semnat ordinul de începere a serviciilor de elaborare a Strategiei de comunicare publică la nivelul județului Vrancea

0
7

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a semnat joi, 19 noiembrie, ordinul de începere a prestării serviciilor de elaborare a Strategiei de comunicare publică la nivelul județului Vrancea, în cadrul proiectului „Inovare și performanță în administrația publică a Consiliului Județean Vrancea”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (P.O.C.A.).

„Elaborarea unei strategii de comunicare publică va veni în sprijinul instaurării unui climat de încredere în C.J. Vrancea, în capacitatea lui de a răspunde exigențelor. Strategia se va îndrepta spre promovarea relațiilor cu persoane fizice și juridice, instituții publice, organizații neguvernamentale, căutând să cultive încredere și înțelegere față de ansamblul demersurilor instituției. Consiliul Județean Vrancea va acorda o atenție deosebită strategiei de comunicare publică, pentru că este esențial să comunicăm eficient cu cetățenii pe care-i reprezentăm. Serviciile de care au nevoie vrâncenii sunt foarte importante pentru noi și considerăm că ne-am înscris deja pe un drum bun în ceea ce privește transparența și deschiderea către public”, a declarat președintele Cătălin Toma.