-Publicitate-

La Garoafa au început lucrările la o nouă piață angro, destinată legumicultorilor din zonă. Aceasta se află situată la intrarea în satul Bizighești, pe sensul de mers Focșani – Mărășești. Prima etapă este aceea de pregătire a terenului prin rambleiere, adică aducerea de pământ și îndreptarea acestuia.  

”Piața va fi destinată în principal comercializării angro a produselor de către legumicultorii din zonă, dar va avea și spații închise pentru vânzarea produselor lactate. De asemene, vrem să punem spații la dispoziție și pentru alte afaceri, cum ar fi pentru o spălătorie auto. Estimez că această investiție va fi terminată anul viitor”, a declarat primarul Laurențiu Diaconu.

Piața va avea o întindere de aproximativ 2 hectare, însă suprafața totală a terenului  din zonă este de 4,5 hectare. Autoritățile locale au început discuțiile mai demult pentru o mutare aici a sediului RAR. Un minus îl reprezintă utilitățile, însă primăria are un proiect pentru apă și canalizare. Pe partea opusă a amplasamentului pentru piață se află terenul pentru parcul industrial pe care vrea să îl construiască  Consiliul Județean Vrancea.

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani