Primăria Municipiului Focșani va relua licitația pentru modernizarea stadionului de la Mândrești

0
50

Primăria Focșani va relua procedura de licitație pentru modernizare a stadionului din Mândrești deoarece nicio firmă nu a depus oferte în perioada 7 – 25 noiembrie. Contractul pentru obiectivul „Amenajare gradene, vestiare, iluminat, irigații, supraveghere video, suprafața de joc Stadion Mândrești” avea o valoare de 469.7091,08 lei fără TVA. Serviciile scoase la licitație în sistemul electronic SICAP au fost de proiectare pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC); proiect de execuție, detalii de execuție, caiete de sarcini (Pth, DDE, CS), asistență tehnică proiectant pe perioada lucrărilor și execuție lucrări.

”Din păcate, până la data limită de depunere a ofertelor, 25 noiembrie 2019 ora 15:00, nu a fost înregistrată NICIO ofertă. În aceste condiții, întreaga procedură a fost anulată, urmând ca în perioada imediat următoare să inițiem o nouă procedură de atribuire a lucrărilor mai sus menționate.

Pe această cale, anunțăm în mod public toți constructorii interesați (din județ și nu numai) că sunt așteptați să se înscrie la licitație, astfel încât această bază modernă de fotbal să intre în circuitul competițional în cel mai scurt timp”, a anunțat Primăria Focșani.

Realizarea acestei baze sportive presupune asigurarea următoarelor facilități:

– Amenajarea de gradene pentru spectatori;

– Construcția de vestiare pentru sportivi;

– Construcția de grupuri sanitare pentru sportivi și pentru public;

– Căi de circulație auto și pietonale în incintă;

– Suprafață de joc prevăzută cu iarbă naturală;

– Instalație automată de irigat pentru suprafața de joc;

– Instalație de iluminat pentru suprafața de joc tip nocturnă;

– Sistem integrat de supraveghere video;

– Dotarea cu accesorii specifice (tabelă de scor, porți de fotbal, plase de protecție în spatele porților, cabine de tușă pentru jucători și oficiali, utilaje de tundere și marcare suprafață joc).