Primăria Panciu a achiziţionat un utilaj destinat deszăpezirii drumurilor publice

0
-Publicitate-

Primăria Orașului Panciu a achiziționat un utilaj modern, destinat deszăpezirii drumurilor publice. El a fost furnizat de către S.C. Grădinariu Import Export S.R.L. București. Preţul contractului – preţul produselor livrate şi al serviciilor accesorii prestate – este de 620.000 lei, la care se adaugă 117.800 lei.

„Investiția era imperios necesară în vederea eficientizării serviciilor de deszăpezire de la nivelul orașului Panciu. Este foarte important să fim pregătiți să intervenim cu cele mai bune echipamente atunci când ne confruntăm cu ninsori abundente“, a precizat primarul Iulian Nica.

Achiziția constă într-un utilaj multifuncțional, cu lamă și sărăriță. Acesta beneficiază și de un echipament de împrăștiere cu bandă a materialului antiderapant. De asemenea, utilajul este dotat cu un plug/lamă pentru îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabilă.

Investiția a fost realizată în cadrul obiectivului Dotarea Serviciului Public de Infrastructură și Dezvoltare Urbană (SPIDU) la Nivelul Orașului Panciu – Jud Vrancea, finanțat prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

-Publicitate-