Primarul Cristi Misăilă solicită demisia preotului Cătălin Ifrim, şeful Azilului de bătrâni din Focşani, prins de poliţişti băut la volan

0
-Publicitate-

Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, a solicitat public demisia şefului Centrului pentru persoane vârstnice, preotul Cătălin Ifrim, după ce acesta a fost prins de poliţişti în stare de ebrietate la volan.

„Am aflat cu tristeţe de ultimele evenimente în care a fost implicat şeful Centrului pentru persoane vârstnice din Focşani şi ţin să anunţ în mod public faptul că dezaprob total astfel de abateri. Consider că ceea ce s-a întâmplat nu poate fi scuzat în niciun fel. (…) Domnul Ifrim recunoaşte şi regretă ceea ce s-a întâmplat. Chiar şi aşa însă, conduita obligatorie pentru o astfel de poziţie mă obligă să îi solicit demisia în mod public”, a transmis, într-un comunicat de presă remis miercuri de Primăria Focşani, Cristi Misăilă.

La finele săptămânii trecute, preotul Cătălin Ifrim a fost oprit de poliţişti în trafic pentru un control de rutină. La testarea cu aparatul alcooltest acesta a fost depistat cu o alcoolemie 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Deşi iniţial, preotul a negat că s-ar fi urcat băut la volan, declarând că ar fi rămas fără permis din cauză că vorbea la telefon şi avea asigurarea maşinii expirată, se pare că în faţa primarului acesta a recunoscut fapta.

Anul trecut, preotul Cătălin Ifrim a făcut obiectul unei anchete penale, după ce o angajată a căminului pe care îl conducea l-a acuzat de agresiune şi hărţuire sexuală. Acuzaţiile au fost declarate nefondate, iar dosarul a fost clasat întrucât fapta nu există.

-Publicitate-