Primarul Focșaniului propune acordarea titlului de ”Luptător în linia întâi împotriva COVID – 19” unui număr de 237 de cadre medicale de la Spitalul Județean

0
4

Primarul Focșaniului va propune Consiliului Local Focșani premierea tuturor cadrelor medicale din secțiile Infecțioase, ATI și UPU de la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” Focșani. 237 cadre medicale ar putea primi titlul de ”Luptător în linia întâi împotriva COVID – 19”.

”Voi propune Consiliului Local al Municipiului Focșani ca titlul de ”Luptător în linia întâi împotriva COVID-19” să fie acordat cu ocazia Zilei personalului medical, instituită în data de 11 martie, conform Legii nr. 56/2020. Practic, în 2021 este primul an când se va marca această zi specială, iar noi dorim să o facem deosebită pentru cei care s-au sacrificat în această perioadă – medici, asistenți medicali, infirmieri, alți angajați din Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” Focșani”, spune primarul Cristi Misăilă într-un comunicat de presă.

Toate cele 237 persoane vor primi, pe lângă acest titlu, o plachetă, un buchet de flori și un premiu care constă în contravaloarea impozitului pe proprietate pentru un an de zile. Premiul se va acorda în anul fiscal 2022 și nu va putea fi mai mare de 2.000 lei.