Primarul liberal Aurel Boțu este garanția continuării dezvoltării comunei Tulnici

0
105

 În lupta pentru cel de-al treilea mandat la cârma comunei Tulnici, Aurel Boțu, primarul liberal, se remarcă prin angajamentul său neîntrerupt în dezvoltarea localității. Cu un palmares impresionant în spate, edilul pledează pentru o continuare a proiectelor de succes și pentru implementarea unor noi inițiative menite să ridice calitatea vieții locuitorilor din Tulnici.

Prezentându-se ca soluția la problemele moștenite în 2016, când a preluat mandatul, Aurel Boțu a abordat cu eficiență lucrările de infrastructură și modernizare. În ciuda provocărilor inițiale, el a reușit să ducă la îndeplinire o serie de proiecte cruciale, inclusiv asfaltarea a aproximativ 17 kilometri de drumuri comunale în satele Tulnici, Coza și Lepșa-Greșu.

Realizarea proiectului de alimentare cu apă a satelor Tulnici și Coza reprezintă un mare pas înainte pentru calitatea vieții locuitorilor! Printre alte realizări se numără construirea și dotarea unei școli noi în satul Tulnici, modernizarea școlii gimnaziale din Coza și înființarea unui centru de evidență a populației în cadrul Primăriei. De asemenea, eforturile sale s-au concentrat și pe îmbunătățirea infrastructurii educaționale și recreative, prin construirea unui teren de sport și a unei grădinițe moderne în Coza, precum și achiziționarea unei grădinițe modulare în Lepșa.

”Prin această nouă candidatură, în echipă cu domnul viceprimar Ionașcu Clementin-Iulian, echipa de consilieri locali PNL dorește să continue dezvoltarea comunei noastre prin implementarea de noi proiecte cum ar fi”, a precizat Aurel Boțu. Iată o parte din cele mai importante investiții care vor fi realizate în Tulnici:

  • Extindere Sistem de Alimentare cu Apa și Canalizare sat Lepșa în care intră și Asfaltarea și modernizarea drumului care duce pe Streiu (cca 2,5 km); Construirea unei noi Grădinițe în satul Tulnici; Construirea unui pod de beton peste pârâul Coza pe drumul comunal ce duce la Sistemul 2 de alimentare cu apa (Investiția este deja finanțată prin programul Anghel Saligny); Continuarea procesului de modernizare a străzilor rămase neasfaltate din satele Tulnici, Coza, Lepșa-Greșu; construirea unei Săli de Sport în comuna Tulnici; Construirea unui Centru Medical în Comuna Tulnici; Înființarea a 4 stații de încărcare pentru autoturisme electrice în satele Tulnici, Coza, Lepșa-Greșu, Construirea unui teren de sport în satul Coza în fața actualei Școli Gimnaziale; Modernizarea actualei Piețe Agroalimentare din Tulnici; Finalizarea investiției de Canalizare din satul Tulnici.

La capitolul realizări, primarul Aurel Boțu a ținut să mai evidențieze următoarele:

  • Construirea și dotarea unei noi Școli în satul Tulnici (Școala Gimnazială Ion Baciu); Construirea unui Teren de sport în cadrul Școlii Gimnaziale Ion Baciu Tulnici; Construirea și dotarea unei Grădinițe noi în satul Coza; Achiziția unei Grădinițe Modulare Moderne în satul Lepșa; Modernizarea Școlii Gimnaziale din satul Coza prin construirea de noi grupuri sanitare, alimentarea cu apă și modernizarea acoperișului acesteia cu țiglă metalică, Construirea a 7 poduri de beton peste pârâul Streiu în zona Lepșa; Construire pod de beton peste pârâul Coza, sat Coza; Apărări de mal betonate, gabioane pe pârâul Coza; Achiziționarea unei Autospeciale pentru stingerea Incendiilor; Construire pod de beton peste pârâul Lepșa sat Lepșa, Extinderea Sistemului de Alimentare cu Apă în satele Tulnici-Coza și realizarea proiectului de alimentare cu apă a satelor Tulnici și Coza.

Lista PNL pentru Consiliul Local Tulnici: Boțu Aurel, Ionașcu Clementin Iulian, Ciută Valerică, Olteanu Nicu Florin, Tudorache Vasile, Iacob Dănuț, Danțiș Daniel, Răduță Cristinel, Burdușa Nelu, Borchină Maricel, Ploscaru Măriuța, Țăpuru Corneliu Daniel, Strătănoiu Vasilică, Boțan Viorel, Adam Ionuț, Boștiog Costică, Necoară Ghiță

(Realizat de SC Mab Cons Media SRL  la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar 21240015)