Primarul Misăilă s-a contrat cu viceprimarul Iorga la ședința Consiliului Local Focșani

0
-Publicitate-

Primarul Cristi Misăilă a schimbat mai multe replici tăioase cu viceprimarul Marius Iorga, la ședința de joi, pe care l-a acuzat, mai mult sau mai puţin voalat, că face jocul „altcuiva”.

Deşi nu a dat nume şi prenume, Misăilă a insinut că Iorga, candidat pe listele UNPR, ar fi omul lui Oprişan şi că „se duce cu pâra la judeţ”.

Spiritele s-au încins după ce Iorga a fost Gică-contra la un proiect iniţiat chiar de primar, referitor la aprobarea organigramei, statutului de funcţii şi a numărului de personal pentru aparatul de specialitate al primarului. 

„Eu nu îmi permit ca primar al municipiului Focşani, indiferent de mofturile cui sunt din acest judeţ (…) să suspend un proces de achiziţie şi să închid primăria municipiului Focşani, doar pentru simplu fapt că se doreşte nu ştiu ce. (…)  Acum se vine cu cuţitul pe sub masă… (…) Dialogaţi în cadrul instituţiei cu cine trebuie, nu cu cine sunteţi plătit. Uşa mea a fost deschisă pentru toate lumea, dar văd ca dumneavoastră deschideţi alte uşi în ultimul timp. (…) Eu am fost ales de focşăneni, spre deosebire de alţii, care au fost aleşi de consilierii judeţeni”, i-a transmis Misăilă lui Marius Iorga.

În replică, Iorga a spus că se va retrage din viaţa politică după acest mandat şi se va înscrie în partidul „Familia mea”, după care a revenit şi a zis că va face campanie electorală pentru Misăilă, dacă va fi cazul.

-Publicitate-