Programul Rabla pentru Electrocasnice nu a început încă

0
8

Administrația Fondului  pentru Mediu (AFM) a anunțat că Programul Rabla pentru Electrocasnice nu a început, după ce au apărut informații eronate despre înscrierea în program.

”Având în vedere informațiile apărute în mediul online, respectiv faptul că un anumit site web a clonat și utilizat sigla Guvernului României și denumirea Administrației Fondului pentru Mediu în scopul inducerii în eroare cu privire la înscrierea în Programul Rabla pentru Electrocasnice, precizăm că singurele datev oficiale referitoare la programele finanțate din Fondul pentru mediu sunt cele comunicate de Administrația Fondului pentru Mediu și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, precum și cele publicate pe site-urile www.afm.ro și www.mmediu.ro, se arată într-un comunicat de presă al AFM.

Înscrierile se vor realiza exclusiv în cadrul unei aplicații informatice, care va fi pusă la dispoziția solicitanților pe site-ul www.afm.ro. Tot acest site se vor publica ghidul de finanțare, dispoziția președintelui AFM privind lansarea programului și alte informații relevante.