Războiul dintre primarul Misăilă și viceprimarul Iorga continuă: Consiliul Local Focșani a fost convocat din nou în ședință

0
-Publicitate-

Primarul Cristi Misăilă a convocat o nouă ședință a Consiliului Local Focșani pe 5 noiembrie, de această dată extraordinară, pentru a încerca trecerea proiectului care a fost respins la ședința săptămâna trecută, pentru aprobarea organigramei, statului de funcții și a aparatului de specialitate al primarului. Viceprimarul Marius Iorga s-a opus proiectului, ceea a dus la un schimb de cuvinte grele între primar și viceprimar.

Primarul Cristi Misăilă l-a acuzat, la ședința din 31 octombrie, pe viceprimarul Marius Iorga că face jocurile altcuiva și că el nu își permite să blocheze activitatea Primăriei Focșani, având în vedere că aprobarea noii organigrame este o obligație impusă de noul Cod Administrativ. Pe de altă parte, viceprimarul Iorga a susținut că el nu face parte din aparatul de specialitate al primarului.

De aici, s-a ajuns la acuze că Marius Iorga răspunde la alte comenzi, aluziile ducând spre Consiliul Județean. De altfel, primarul a afirmat că el este de cetățeni ”spre deosebire de alții, care au fost aleși de consilierii județeni”. Proiectul organigramei a căzut la vot, la fel ca și alte inițiative ale primarului, care a continuat disputa cu viceprimarul.

Primarul Focșaniului a afirmat la ședința precedentă că dacă proiectul cu privire la organigrama primăriei nu va trece atunci va convoca Consiliul Local în fiecare zi. Edilul forțează din nou aprobarea acestuia la ședința de marți. Pe ordinea de zi se află încă patru proiecte, printre care rectificarea bugetului municipiului.

-Publicitate-