-Publicitate-

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vrancea a decis impunere de restricții în comunele Soveja, Dumitrești și Golești pentru următoarele două săptămâni, deoarece rata de infectare este mai mare de 1,5 la mia de locuitori.

Ratele de infectare sunt următoarele:

Soveja – 1,94 la mia de locuitori

Dumitrești  – 1,84 la mia de locuitori

Golești – 1,67 la mia de locuitori

Hotărârea CSJU prevede următoarele restricții pentru perioada 4 mai – 17 mai:

 (1) Organizarea și desfășurarea activității cu public, în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 30 % din capacitatea maximă a spațiului.

(2) Organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in în aer liber, spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale sunt interzise.

(3) Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

(4) Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă  fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

(5) Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

 (6) Activarea/menţinerea aplicării Planului de acțiuni pentru eficientizarea capacității de gestionare a situației în localitățile unde rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor este mai mare de 1,5/1.000 de locuitori, prin punerea în aplicare a Hotărârii C.J.S.U. Vrancea nr. 185 din 12.11.2020.

COMENTEAZĂ LA ACEST ARTICOL
-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani