Primăria Focșani a decis să închidă punctul de lucru al Serviciului de Taxe și Impozite Locale de la Tribunalul Vrancea până la finalul lunii martie, ca urmare a restricționării accesului în instituție din cauza coronavirusului.

”În aceste condiții, aducem la cunoștința tuturor focșănenilor că punctul de lucru al Serviciul taxe și impozite locale din interiorul Tribunalului Vrancea va fi închis în perioada 12.03 – 31.03.2020, urmând a fi redeschis imediat ce situația o va permite. Reamintim faptul că acest nou punct a fost deschis pentru a da cetățenilor din Municipiul Focșani posibilitatea plății taxelor judiciare de timbru, dar și a taxelor și impozitelor locale, scutindu-i totodată de un drum până la sediul municipalității”, a anunțat Primăria Focșani.

Reprezentanții Primăriei fac apel către cetățeni să își plătească online taxele și impozitele prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro.

”Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastră fiscal și pentru a putea face plăți electronice, trebuie doar să accesați site-ul www.ghiseul.ro și să urmați pașii indicați: solicită date de acces- introduceți CNP-ul – validare card – trimitere e-mail. Odată ce ați obținut user-ul și parola, puteți plăti on line. Dacă apare cumva mesajul că nu sunt încărcate datele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la telefon 0237/236000 int. 311.”, se mai arată în comunicatul de presă al Primăriei Focșani.