Salvare miraculoasă a unei bătrâne căzută într-un pârâu

0
91

O femeie în vârstă de 77 de ani a fost găsită în viață după aproape o zi de căutări, după ce a căzut în albia unui pârâu. Femeia, cunoscută cu afecțiuni medicale, a plecat de la domiciliul său din comuna Dumitrești miercuri, în jurul orei 14.00.

Dispariția sa a fost anunțată în seara aceleiași zile, la ora 21.30.

La nivelul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost constituite imediat echipe mixte de căutare-salvare, formate atât din polițiști cât și din jandarmi, pompieri și voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Dumitrești. De asemenea, la căutări au participat și săteni, dornici să își ajute vecinii.

După o noapte de căutări pe raza întregii comune, polițiștii au găsit-o pe bătrână în viață, căzută într-un pârâu, la distanță de aproximativ un kilometru de locuința sa.

”Femeia a fost transportată la spital, în stare conștientă, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare,  unde a rămas internată.

Doar intervenţia imediată a echipelor de salvare a făcut ca femeia să nu-şi piardă viața, întrucât, în astfel de situaţii, fiecare minut contează”, au arătat polițiștii vrânceni.