Șapte persoane implicate într-un accident. Două au fost rănite

0
9

Șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier produs pe E 85. Polițiștii Serviciului Rutier intervin la un accident rutier sesizat prin apel 112.
Accidentul s-a produs pe DN 2 E 85, în localitatea Popești, fiind implicate două mașini.
Unul dintre conducătorii auto și un pasager au fost preluați de ambulanță.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focșani au intervenit la accidentul rutier produs pe DN 2 E 85, pe raza localității Popeşti. Două autoturisme, în care se aflau 7 persoane, au intrat în coliziune, iar în urma impactului 2 dintre persoane au fost rănite.
Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 2 echipaje de pompieri cu o ambulanță SMURD şi o autospecială de intervenție, precum şi  o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).
Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victime, respectiv o persoană de sex masculin, în vârstă de 36 de ani, aflată în stare de conştiență, care a suferit multiple traumatisme. Pacientul a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani.
Cealaltă victimă, o persoană de sex masculin, în vârstă de 47 de ani, care prezenta traumatism toracic, a fost preluată de echipajul SAJ.
Echipajul de intervenție a asigurat zona şi măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.