-Publicitate-

Ședința Consiliului Local Focșani de marți s-a încheiat înainte de a fi discutate toate punctele de pe ordinea de zi, la două ore de la începerea ei. Inițial, se părea că nu vor fi probleme, deoarece ședința a început la ora programată și decurgea în mod normal. La proiectul de hotărâre privind avizarea documentației pentru delegarea gestiunii serviciului de iluminat, dezbaterile s-au încins cu privire la sume și alte semne de întrebare ridicate de consilierii majorității.

La un moment, pe fondul discuțiilor contradictoriu cu aleșii PSD, președintele de ședință Ana – Maria Dimitriu a anunțat că se suspendă ședința, deoarece nu poate conduce lucrările în lipsa unui microfon care nu permite întreruperea cuvântului consilierilor.

Viceprimarul PNL a plecat, alături de consilierii PNL și USR PLUS. După câteva minute Ana – Maria Dimitriu a revenit în sală și a anunțat închiderea ședinței ”pentru că ordinea nu poate fi instaurată și nu a fost rezolvată problema tehnică”.

Primarul Cristi Misăilă a criticat faptul că ședința nu se poate ține pentru un ”buton” și a continuat să își expună punctul de vedere, în fața consilierilor PSD și a aparatului de specialitate.

COMENTEAZĂ LA ACEST ARTICOL
-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani