Ședință extraordinară la Consiliul Local Focșani. 87 proiecte de hotărâri pe ordinea de zi

0
5

Noul Consiliu Local al Municipiului Focșani a fost convocat marți, 10 noiembrie 2020, de la orele 16.00, în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt incluse 87 proiecte de hotărâre, majoritatea cu referire la stabilirea reprezentanților în consiliile de administrație din cadrul instituțiilor de învățământ, cultură și sport din subordine. Totodată, aleșii locali vor mai stabili și componența comisiilor sociale pentru analizarea cererilor privind repartizarea locuințelor sociale și locuințelor cu chirie din fondul locativ de stat și, respectiv, pentru analizarea cererilor privind repartizarea locuințelor pentru tineri destinate închirierii.

Tot marți, Consiliul Local va lua în discuție rectificarea Bugetului General al Municipiului Focșani pe anul 2020, precum și rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020 și estimat pe următorii 2 ani, pentru Administrația Piețelor, S.C.Transport Public S.A, Parking Focșani S.A. și S.C ENET S.A.

Consilierii vor trebui să se mai pronunțe și asupra numărului de burse și a cuantumului unei burse pentru elevii de la cursurile cu frecvență din unitățile de învățământ preuniversitar de stat finanțate din bugetul local al Municipiului Focșani pe anul 2020.

Printre proiectele de hotărâre incluse pe ordinea de zi a ședinței din 10 noiembrie se mai află desemnarea primarului Cristi Misăilă ca reprezentant în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Vrancea Curată”, aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiect pentru proiectul „Îmbunătățirea infrastructurii TIC a unităților de învățământ preuniversitar din Municipiul Focșani, precum și modificări ale unor hotărâri anterioare ale Consiliului Local ce vizează mai multe obiective de investiții.