Spectacol caritabil la Panciu pentru ajutorarea elevei Irina Bratosin

0
-Publicitate-

Elevii Liceului Tehnologic ”Al. I. Cuza Panciu” au organizat miercuri, 18 decembrie, spectacolul caritabil ”De Crăciun, să fii mai bun!”. Evenimentul, realizat cu sprijinul Primăriei Orașului Panciu, a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Irina Bratosin, în vârstă de 15 ani, elevă a Colegiului Tehnic ”Valeriu Cotea” din Focșani. Cei prezenți au donat 2.600 lei, care vor ajunge la adolescenta din Focșani diagnosticată cu tumori pe creier ce necesită operații și tratamente speciale.

Amfitrionii spectacolului au fost Ana Cristina Bacrău și Ionuț Filimon. Aceștia, dar și elevii Andrei Toică, Iulia Andronache, Paula Bolocan, Andrei Dădăi, Elena Alexandra Toma și Andrei Niculescu au donat pentru Irina Bratosin câte 100 lei, premii oferite de primarul Iulian Nica, pentru momentele artistice. Programul a inclus colinde, dansuri populare, muzică ușoară și rap, momente de dans modern și contemporan.

Spectacolul a mai inclus o paradă a modei, realizată de elevii claselor cu profil Textile și dansul popular ”Ciuleandra”, în care au evoluat elevii pregătiți de profesoara Paraschiva Buzatu.

-Publicitate-