Tabăra de la Gălăciuc arată ca un Cernobâl, atrage atenția deputatul Ion Ștefan

0
-Publicitate-

Deputatul Ion Ștefan (Forța Dreptei), fost ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban, atrage atenția asupra situației în care se află tabăra de la Gălăciuc, unde nu s-au mai efectuat investiții. Din acest motiv, tabăra arată deplorabilă. Parlamentarul cere autorităților județene să se implice pentru ca proiectul inițiat când era la guvernare să se realizeze.  

”Cine a avut dreptate cu privire la Tabăra Gălăciuc? Eu că am propus reabilitarea și modernizarea acestui ansamblu, printr-un proiect viabil derulat de Compania Națională de Investiții, pe vremea când am fost ministru al lucrărilor publice și dezvoltării, în guvernarea liberală Ludovic Orban sau prefectul pesedist Halici și președintele de CJ penelist Toma care preferă să lase acest loc de izbeliște? În ciuda faptului că este un proiect care ar schimba la față tabăra de copii de la Gălăciuc, blocajul politic al Guvernului PSD-PNL, incompetența celor doi lideri județeni, Halici și Toma, și dezinteresul Direcției Județene pentru Tineret și Sport au făcut ca acest loc să arate ca un Cernobâl vrâncean sau ca în celebra emisiune SF 100 de ani post-omenire: un dezastru generalizat.

Tabăra este anchilozată în anii 80, cu imobile devastate, cu acoperișuri sparte, geamuri lipsă, mobilier învechit și stricat, totul uitat într-o paragină și o dezolare totală!

Domnilor guvernanți, sculați-vă din lâncezeală și lăsați deplasările prin Spania, pe la Bruxelles sau pe riviere la Mediterana și salvați ce a mai rămas din patrimoniul județului! Știu că nu veți găsi la Gălăciuc cafele la umbra construcțiilor iberice sau ciocolată belgiană, dar copiii noștri merită mai mult!”, se arată într-o postare a deputatului Ion Ștefan pe pagina sa de socializare.

-Publicitate-