-Publicitate-

Patru tineri au fost arestați după ce au jefuit un bătrân. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Focșani au probat activitatea infracțională a 5 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, din Focșani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor desfăşurate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Focșani au identificat 5 tineri, dintre care 4 minori, toți din municipiul Focșani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, în cursul lunii aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unui imobil din Focșani, unde l-ar fi agresat fizic și amenințat cu acte de violență pe proprietarul locuinței, un bărbat de 77 de ani, ulterior sustrăgând suma de 950 lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, vineri, 7 mai a.c., polițiștii au reținut pentru 24 de ore cinci tineri, trei băieți și două fete, bănuiți de săvârșirea faptei.

În cursul zilei de sâmbătă, 8 mai a.c., instanța de judecată a emis pe numele a patru dintre tinerii în cauză mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.Totodată, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de un tânăr de 16 ani, acesta având obligaţia de a nu părăsi municipiul Focșani.

 

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani