Un adolescent din Focşani a fost reţinut după ce a încercat să fure poşeta unei şoferiţe, în trafic

0
23

Un adolescent de 15 ani, din Focşani, a fost reţinut de poliţişti pentru tentativă de tâlhărie calificată după ce a încercat să fure poşeta unei femei aflată la volanul maşinii sale, în trafic, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Joi, ora 14,50, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 31 de ani, din Focşani, despre faptul că în timp ce se afla în trafic, pe o stradă din municipiul Focşani, conducând cu viteză redusă în coloană de maşini, un tânăr necunoscut a deschis portiera dreapta – faţă şi a încercat să-i sustragă geanta aflată pe scaunul maşinii. Întrucât femeia a opus rezistenţă, ţinând de toarta genţii, tânărul a lovit-o cu palma peste obraz, apoi a fugit”, a precizat IPJ Vrancea.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat principalul suspect, un minor de 15 ani, din Focşani, care a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată.

Acesta va fi prezentat instanţei, vineri, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.