Un bărbat din Homocea a înjunghiat doi consăteni. Acesta a fost prins când încerca să fugă din țară

0
10

Un bărbat din Homocea a vrut să fugă din țară după ce a lovit cu un obiect ascuțit doi consăteni. Scandalul a avut loc miercuri, în jurul orei 19.40, într-un bar din centrul comunei.

”În urma verificărilor s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 35 ani, din localitate ar fi lovit cu un obiect înțepător alți doi bărbați, din aceeași localitate, în vârstă de 23 ani, respectiv 33 ani.

Victimele au fost internate la Spitalul Județean Focșani”, au arătat reprezentanții Poliției.

Bărbatul de 35 de ani a fugit de la fața locului iar pentru identificarea lui a fost constituită o echipă de căutare formată din polițiștii Serviciului Investigații Criminale, cei din cadrul Secției 4 Poliție  Rurală Adjud și ai Poliției Municipiului Adjud.

În urma verificărilor specifice, în baza informațiilor deținute, poliţiştii l-au dat în consemn și au identificat în cursul nopții prezumptivul agresor la frontieră, în timp ce încerca să părăsească țară.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe iar în urma probatoriului administrat și a concluziilor raportului medico-legal, încadrarea juridică a faptei poate fi schimbată.

În prezent , bărbatul de 35 de ani se află în custodia polițiștilor de investigații criminale vrânceni.