Un bătrân a fost rănit într-un incendiu la Vidra

0
6

Un bătrân de 90 de ani a suferit arsuri în urma unui incendiu produs la Viișoara.

Acesta a suferit arsuri la nivelul capului, după ce cojile de nucă dintr-o sobă supraîncărcată s-au aprins. Paramedicii i-au acordat primul ajutor calificat și l-au transportat pentru îngrijiri la camera de urgență a spitalului din comuna Vidra.

Marți, 19 ianuarie, în jurul orei 14:25, un apel la numărul unic de urgență 112, anunța izbucnirea unui incendiu la anexele unei gospodării din satul Viișoara, comuna Vidra.
La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp 3 echipaje de la Stația de Pompieri Vidra, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. De asemenea, la locul intervenției au acționat pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vidra.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la anexele gospodăriei, în suprafață de aproximativ 70 mp.
După aproximativ 2 ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, pompierii reușind să salveze din calea flăcărilor locuința situată în aceeași curte, aflată în imediata vecinătate.
În urma evenimentului au ars în totalitate anexele în suprafață de 70 mp, mobilierul și bunurile de uz casnic aflate în interior.