Un copil de șapte ani a plecat singur din Focșani spre Golești. Alți doi minori au dispărut săptămâna trecută

0
-Publicitate-

Poliția Focșani a fost alertată luni, la 15.34, de o femeie care a sesizat faptul că și-a condus băiatul în vârstă de șapte la un curs în Focșani, în jurul orei 14.50, iar după aproximativ 30 de minute a fost anunțată de profesor că nu a ajuns. Echipajele de poliție au fost mobilizate pentru găsirea copilului, care nu avea telefon mobil.

”În timpul căutărilor, la scurt timp de la sesizare, copilul a fost găsit teafăr, pe Calea Munteniei, în timp ce se îndrepta către domiciliul din comuna Golești.

Mulțumim pe această cale domnului Gabriel, în vârstă de 32 ani care, aflându-se în trafic, a observat minorul deplasându-se pe marginea părții carosabile și a sunat la 112”, a anunțat IPJ Vrancea

Încă doi minori au dispărut săptămâna trecută și au fost găsiți nevătămați.

Vineri, 10 martie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au identificat o minoră, de 16 ani, a cărei plecare voluntară fusese sesizată la data de 8 martie. Fata plecase din cadrul unui modul familial și a fost identificată de polițiști în comuna Sihlea, fiind condusă și încredințată personalului din cadrul  Centrului de Primire în Regim de Urgență – D.G.A.S.P.C. Vrancea.

Sâmbătă, 11 martie, la ora 17.44, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că, în jurul orei 12.30, fiul său minor, în vârstă de 11 ani, a plecat de la domiciliu și nu a revenit. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat minorul într-un parc din Focșani, împreună cu mai mulți colegi de clasă, acesta fiind în afara oricărui pericol.

Minorul a fost încredințat mamei, nefiind victima niciunei infracțiuni.

-Publicitate-