Un microbuz de transport persoane implicat într-un accident pe Șoseaua Vrancei- Șoferul a decedat!

0
57

UPDATE 3 Din păcate, în urmă cu câteva minute, medicii sosiți la fața locului au declarat decesul celui care a provocat accidentul rutier. 

 

(UPDATE 2) Un  bărbat, în vârstă de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe directia Focșani – Bolotești, la intrarea în comuna Bolotești, pe DN 2D, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un microbuz, condus regulamentar de o femeie din comuna Tulnici. A rezultat rănirea conducătorului auto al autoturismului. În prezent, conducătorului auto i se efectuează manevre de resuscitare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

(UPDATE)- Traficul este blocat la această oră pe drumul național DN2D iar circulația este deviată pe DJ 205 P (satul Putna, comuna Bolotești).

În jurul orei 8.25, la ieșirea din Bolotești, pe DN2D, a avut loc un accident în care a fost implicat un microbuz de transport persoane și un autoturism. Conform polițiștilor vrânceni,  două persoane din autoturism au fost rănite. La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje medicale.