Un nou șef la Serviciul Permise Vrancea

0
-Publicitate-

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vrancea  are un nou șef, după demisia  lui Adrian Oancea de la conducere în urmă cu o săptămână. Prefectul Nicușor Halici a anunțat că, în urma discuțiilor cu directorul  Direcţiei Generale de Permise de Conducere şi Înmatriculări, a propus, începând de azi, împuternicirea la conducerea serviciului a lui Cătălin Văraru.

”Analiza activității derulate până în prezent a arătat existența unor vulnerabilități care pun în pericol credibilitatea instituției și, tocmai din acest motiv, am cerut o colaborare diferită faţă de cea care a existat până acum și care să fie bazată, începând chiar de azi, pe corectitudine, promptitudine și maximă transparență. Nerespectarea acestui mandat va atrage, după sine, revocarea imediată din funcţie.

Doresc să avem cât mai puţine sesizări privind eventuale nereguli în activitatea acestui serviciu dar, în acelaşi timp, îi îndemn pe toţi vrâncenii care au orice fel de sesizare, să se adreseze autorităților competente, iar dacă nu vor găsi înţelegere şi deschidere, îi rog să îmi semnaleze personal orice fel de situaţie neconformă legii” , a spus prefectul Nicușor Halici într-o postare pe pagina sa de Facebook.

-Publicitate-