-Publicitate-

Un biciclist a fost acroșat de un autoturism, condus de un șofer aflat sub influența alcoolului și fără permis.

La data 11 mai a.c, ora 21:15, prin apel SNUAU 112, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați despre faptul că în localitatea Adjudu-Vechi, un biciclist a fost acroșat de un autoturism, al cărui conducător a părăsit locul accidentului.
În urma activităților efectuate cu operativitate de polițiști, a fost identificat atât autoturismul, cât și conducătorul auto în persoana unui bărbat de 45 ani, din localitatea Adjudu-Vechi, în timp staționa în fața imobilului unde domiciliază.
Totodată, din verificări s-a constat că cel în cauză nu deține permis de conducere.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul Drager, în cazul biciclistului rezultatul fiind negativ, în timp ce testul conducătorului auto a
indicat o valoare de 0.97mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea sub influența alcoolului și conducere fără permis.

 

 

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani