-Publicitate-

Un tânăr din Suraia, băut și cu permisul suspendat a provocat un accident rutier.

La data 12 iunie a.c., ora 03:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Județean 204D s-ar fi produs un accident rutier, rezultând rănirea ușoară a unei persoane.

În urma verificărilor efectuate cu operativitate de către polițiști, s-a constatat că tânărul, de 21 ani, din comuna Suraia, care ar fi acroșat celălalt autoturism, de unde a rezultat rănirea ușoară a unei persoane, avea dreptul de a conduce suspendat.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat și cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,51 ml/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Alte dosare penale pentru infracțiuni rutiere

La data de 12 iunie a.c., ora 22:15, polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Gugești au depistat în trafic un tânăr de 20 ani, din comuna Sânger, județul Mureș în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 2R, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Tot pe 12 iunie a.c., ora 22:30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un bărbat de 29 de ani, din comuna Vulturu, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării mostrelor biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Duminică, 13 iunie a.c., ora 05:30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat în trafic un tânăr de 21 ani, din comuna Topliceni, județul Buzău, în timp ce conducea o autoutilitară pe o stradă din localitatea Ciorăști, sub influența băuturilor alcoolice.

Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, 13 iunie a.c., ora 10:30, un alt bărbat, de 43 de ani, din comuna Ivești, județul Galați a fost depistat de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 23, în localitatea Vulturu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

 

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani