Un șofer implicat într-un incident rutier a fost urmărit 7 kilometri de cel tamponat

0
5

Un șofer implicat într-o tamponare a încercat să se facă nevăzut, dar a fost prins de polițiști cu ajutorul conducătorului auto tamponat.

Luni, în jurul orei 19.40, polițiștii focșăneni au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier, pe DN2 E 85, în urma căruia a rezultat avarierea celor două autovehicule implicate.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2 E 85 în afara localității Garoafa, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din comuna Bolotești și a continuat deplasarea.

În urma accidentului a rezultat avarierea ambelor autovehicule.

Astfel, bărbatul de 30 de ani a urmărit autoturismul în trafic aproximativ 7 km și a ținut legătura telefonic cu dispeceratul Poliției Municipiului Focșani, oferind astfel date privind direcția de deplasare a acestuia.

Conducătorul auto, în vârstă de 46 de ani și-a continuat deplasarea, fiind blocat în trafic de poliţiştii Biroului Rutier Focșani care l-au condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Bărbatul în cauză a fost ulterior internat într-o unitate medicală de specialitate.