Ușile unui autobuz din Focșani au fost închise cu o … mătură

0
-Publicitate-

Șoferul unui autobuz al societății de Transport Public Local Focșani a folosit o mătură pentru  a putea închide ușile unui autobuz. La plecarea din stație, ușile au refuzat să se mai închidă. Inițial, șoferul a folosit o cârpă, după care a apelat la o mătură, pentru a putea bloca ușile, ca să poată circula.

Incidentul a avut loc marți dimineață, iar fotografia cu mătura a fost publicată de consilierul PNL Alina Drumea, care atrage atenția că în fiecare an s-au alocat sume importante pentru înnoirea parcului auto.

”Administrația PSD-istă pune în pericol viața celor care circulă cu autobuzele TPL. După ce în fiecare an s-au alocat milioane de lei pentru înnoirea parcului auto, primarul Misăilă nu a reușit decât să pună mătura-n ușă pentru ca focșănenii să nu cadă, cumva accidental, din autobuz. Fotografia a fost făcută la primele ore ale dimineții de marți. Șoferul, speriat că ușile nu se mai închid, a încercat să le lege cu o cârpă, însă pentru că nu a reușit, a apelat la coada măturii pentru a evita un incident.
Îl provoc pe primarul PSD Cristi Misăilă să facă o plimbare cu un astfel de autobuz iar la destinație să spună dacă nu i-au înghețat picioarele de frig și inima de frică.
Pe această cale, solicit public explicații de la Primăria Focșani despre cum s-au cheltuit banii focșănenilor cărora trebuia să li se asigure condiții normale de transport în comun!”
, a spus Alina Drumea pe pagina sa de Facebook.

-Publicitate-