84 de candidați pentru posturile de la Poliția animalelor

0
9

Concurență mare pentru posturile de la Poliția protecției animalelor. În perioada de încriere, au fost primite 18 de cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecția animalelor.

Cea mai mare concurență este pe posturile de agent de poliție, fiind primite peste 21 de cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs.

84 de cereri de încriere au fost depuse de persoane care vor candida pe unul dintre cele 6 posturi de ofițeri și agenți de poliție, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecția animalelor.

Astfel, au fost primite 64 de cereri de înscriere pentru cele 3 posturi de agent de poliție scoase la concurs și 8 cereri pentru postul de ofițer de poliție.De asemenea, au fost primite 12 cereri de înscriere la concurs pentru cele 2 posturi de ofițer de poliție cu specializarea medic veterinar.

Activitatea de validare a candidaturilor s-a încheiat urmând a se desfășura probele eliminatorii de concurs, iar la data de 23 ianuarie 2021, să se desfășoare proba scrisă.