Activitate de voluntariat a polițiștilor din Bolotești

0
27
  • Nu există prilej mai minunat pentru dăruire, decât să poți da, din puținul tău, unei persoane nevoiașe, cu sufletul curat.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bolotești au participat în cursul zilei de 14 noiembrie a.c. la o acțiune de voluntariat, alături de reprezentanții Grădiniței cu Program Prelungit Nr.1 din municipiul Focșani.

Activitatea a avut drept scop ajutarea copiilor cu posibilități materiale precare de pe raza comunei Bolotești, precum și dezvoltarea empatiei și sensibilității copiilor, ca valori esențiale prin raportare la sine și la ceilalți.

Astfel, polițiștii s-au hotărât să vină în ajutorul celor mai puțin norocoși și au cumpărat din fonduri proprii fructe și legume, pe care le-au oferit copiilor nevoiași. Deși nu au așteptat nimic în schimb, au primit din partea copiilor atât de multe zâmbete și îmbrățișări, încât zâmbetul a apărut pe chipurile tuturor!

Fericirea nu constă doar în lucruri materiale, ci în zâmbetele nevinovate ale copiilor, atunci când NOI le suntem alături!