PNL a arătat ce bani a primit Oprișan de la ministerul condus de Ion Ștefan

0
70

Imediat ce a trecut în opoziție, Marian Oprișan a început să țipe că nu a mai primit bani din Programul Național de Dezvoltare Locală, în pofida faptului că Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a anunțat efectuarea plăților facturilor restante. Din datele prezentate vineri de liberali, Consiliului Județean Vrancea i-au fost decontate până acum mai multe facturi, la fel ca și altor localități din Vrancea.

”Tovarășul Oprișan s-a trezit și spune niște mizerii că Guvernul Orban nu plătește și a blocat PNDL. Minciuni mai mari ca ale tovarășului Oprișan nu am văzut și sper ca de anul viitor să nu mai vedem și să nu mai auzim de acest om în fruntea județului.  Spun acest lucru pentru că s-au făcut plăți până pe data de 23 septembrie pentru tot ceea ce era dat la decontat. În perioada aceasta urmează să intre la plată și facturile de după această dată”, a declarat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

Liberalul a anunțat că va urma o rectificare bugetară prin care toate primăriile cu probleme financiare vor primi bani astfel încât să închidă anul pe zero.

Consilierul județean PNL Adrian Crețu a dat publicității vineri și o listă cu sumele plătite prin PNDL în Vrancea, din care reiese că CJ Vrancea a beneficiat de trei decontări, în valoare totală de peste 1 milion de lei.