Admitere la Școala de Subofițeri și Protecție Civilă. 300 de locuri disponibile!

0
359

Printr-un comunicat emis de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, este anunțat faptul că încep înscrierile la Școala de Subofițeri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. Doritorii sunt invitați să parcurgă întreaga programă și condiții de admitere.

„Dacă îți place să ajuți oamenii aflați în situații limită, aceasta este o oportunitate pe care nu vrei să o ratezi!  Alege o carieră în domeniul militar!  Aplică pentru cele 300 de locuri alocate Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești! Fii parte din echipa care salvează vieți și protejează comunitățile! E loc și pentru fete!”, se anunță în comunicat.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 24 aprilie – 14 mai 2024 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare-resurseumane@isujvn.ro, (inspectoratele pentru situații de urgență județene/București-Ilfov, în funcție de domiciliul sau reședința înscris/ă pe cartea de identitate a candidatului).

Calendar admitere:

*24 aprilie – 14 mai 2024 – depunere cereri înscriere (on-line, inclusiv sâmbăta și duminica)

*21 mai 2024 – termen depunere documente în vederea constituirii dosarului de recrutare și termenul până la care se va desfășura activitatea de evaluare psihologică

*25 – 31 mai 2024 – evaluarea performanțelor fizice

*15 iunie 2024 – susținerea probei de evaluare a cunoștințelor

*19 iunie – 12 iulie 2024 – examinare medicală (doar candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs în ordinea descrescătoare a notelor finale)

*19 iulie 2024 – termen de afișare a rezultatelor finale pe site-ul unității de învățământ

Pentru mai multe informații privind sesiunea de admitere: https://www.igsu.ro/InformatiiPublice/Admitere

http://www.scoaladepompieri.ro/admitere.htm

http://www.isujvn.ro/…/3548-anunt-privind-recrutarea…