Alegerile locale în două tururi, tot mai puțin probabile

0
-Publicitate-

Votul în două tururi la alegerile locale de anul viitor pare o variantă tot mai puțin plauzibilă, în condițiile în care nu mai este timp pentru modificarea legislației electorale.

”Acest guvern a fost votat datorită unor protocoale încheiate cu alte partide, unde lucrurile au fost foarte bine stabilite. În plus, Guvernul Orban nu este un guvern de ordonanțe. Este un guvern care sperăm să facă tranziția către o guvernare liberală, o guvernare de dreapta. De aceea, Guvernul Orban nu va da nicio ordonanță în acest sens”, a declarat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a afirmat că nu s-a luat în calcul asumarea răspunderii guvernului pe un proiect de lege. Pe de altă parte, parlamentarul liberal a anunțat că în perioada următoare vor avea loc o serie de evenimente care vor schimba scena politică, făcând referire la organizarea de alegeri anticipate. Chiar și în varianta alegerilor într-un singur tur, Cătălin Toma a afirmat că PNL va găsi cei mai buni candidați pentru a se impune la alegerile locale.

-Publicitate-