PNL a câștigat alegerile în 53 de localități din Vrancea

0
95

Klaus Iohannis a obținut cel mai bun rezultat în turul doi al alegerilor prezidențiale în 53 de localități din Vrancea, printre care și cele în cinci orașe. În alte localități, acesta a pierdut la diferență mică în fața Vioricăi Dăncilă. Cel mai bun rezultat a fost obținut în comuna Urechești, unde a luat 74%. La diferență mică s-a situat comuna Vizantea – Livezi, cu 73,62%, după care a urmat Țifești cu 72,67%.

”Rezultatul obținut arată că PNL este alternativa pe care și-o doresc vrâncenii în acest moment. Sperăm în continuare să nu dezamăgim, să fim decenți, buni gospodari în localitățile pe care le administrăm și pe care dorim să le administrăm. În ceea ce privește orașele, este pentru prima dată în istoria PNL când a reușit să câștige în toate orașele și municipiile din Vrancea”, a arătat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea, în cadrul unei conferințe de presă.

 

Parlamentarul a afirmat că rezultatul obținut reflectă și sprijinul venit de la celelalte partide din dreapta eșichierului politic.