Angajații Primăriei Focșani vor merge din ușă în ușă pentru a-i anunța pe focșăneni ce datorii au

0
194

Primăria Focșani începe marți distribuirea către cetățeni a deciziilor de impunere pentru acest an. Angajați ai municipalității vor merge din ușă în ușă pentru a le înmâna personal focșănenilor documentele cu obligațiile pe care le au față de bugetul local. Aceștia vor avea asupra lor documente și legitimații pentru a le atesta calitatea.

Termenul limită pentru achitarea taxelor și impozitelor este 31 martie 2020. Persoanele fizice care respectă acest termen beneficiază de o reducere de 10%, iar persoanele juridice de 5%. Taxele și impozitele pot fi plătite și online.

”Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastră fiscal și pentru a putea face plăți electronice, trebuie doar să accesați site-ul www.ghiseul.ro și să urmați pașii indicați : solicită date de acces – introduceți CNP -ul – validare card – trimitere e-mail. Odată ce ați obținut user-ul și parola, puteți plăti on line. Dacă apare cumva mesajul că nu sunt încărcate datele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la telefon 0237/236000 int. 311”, a anunțat Primăria Focșani.