”Ați fost manechin și știți cum se îmbracă corespunzător?”, i-a replicat lui Oprișan un consilier PNL acuzat că nu s-a îmbrăcat ”corespunzător”

0
182

Marian Oprișan s-a dat în spectacol la ședința de vineri a Consiliului Județean Vrancea. Baronul PSD, fost manechin în tinerețe la Confecția, a fost deranjat de ținuta a doi consilieri județeni. Liberalul Adrian Crețu și social – democratul Cătălin Ghețu nu au venit îmbrăcați la costum, cum voia baronul. Liberalul a afișat o vestă galbenă peste cămașă , în timp ce Ghețu avea o bluză de culoare roșie.

”În calitate de președinte de ședință și în baza Regulamentului Consiliului Județean, domnul consilier Cătălin Ghețu și domnul consilier Adrian Crețu, poate data viitoare o să veniți îmbrăcați corespunzător. Poate o să vă puneți un costum ca să respectați cetățenii județului Vrancea și solemnitatea ședinței”, a spus Marian Oprișan.

”Pentru solemnitatea ședinței nu este îngăduit să faceți astfel de considerații. Ați pus în Regulamentul Consiliului Județean vreun cod vestimentar care a fost încălcat?”, a replicat liberalul Liviu Bostan.

Marian Oprișan a continuat însă cu îmbrăcămintea ”corespunzătoare”, iar replica zilei i-a aparținut lui Adrian Crețu, unul dintre ”vinovați”.

”Ați fost manechin și știți cum se îmbracă corespunzător sau cum?”, a arătat Adrian Crețu.

Marian Oprișan a răspuns că ”aici nu e picnic”.

Ședință extraordinară CJ Vrancea

Sedinta extraordinara CJ Vrancea

Publicată de Actualitatea Vrânceană pe Vineri, 8 noiembrie 2019