Biserica din Vulturu de Jos va fi sfințită duminică

0
-Publicitate-

Credincioșii din Vulturu sunt chemați duminică, 3 noiembrie, să participe la un eveniment deosebit pentru comună: sfințirea bisericii din parohia Vulturu de Jos. Slujba de sfințire va fi oficiată de ÎPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, alături de preoții din comună și preoți originari din comună. Biserica din Vulturu de Jos a fost construită în mai puțin de un an de la începerea lucrărilor, datorită efortului financiar făcut de locuitorii comunei, autorități și sponsori.

”Am reușit să construim o biserică foarte frumoasă în numai an ca urmare a mobilizării comunității. Anul trecut am început lucrările, iar în primăvara acestui an biserica era deja ridicată. Biserica a fost acum terminată și îi invităm pe credincioșii din comună să vină la slujba de sfințire. În continuare, urmează să realizăm și pictura din interiorul lăcașului de cult ”, a declarat primarul Nicușor Păcuraru.

Fosta biserică din Vulturu de Jos a fost demolată deoarece se afla într-o stare avansată de degradare și nu mai putea fi reabilitată. Lăcașul de cult a fost construit în timpul perioadei comuniste de localnici.

-Publicitate-