Casa deputatului Ion Ștefan i-a scos la atac pe Oprișan și Misăilă

0
-Publicitate-

Deputatul PNL Ion Ștefan nu a avut o evoluție prea bună în ultimele zile, când primarul PSD Cristi Misăilă i-a verificat proprietățile și a aflat că nu și-a declarat casa din Focșani și nu a plătit impozit pentru ea. De asemenea, nici audierile din comisiile parlamentare nu au decurs prea bine și a devenit vedeta televiziunilor de știri.

Cristi Misăilă, primarul Focșaniului, nu a pierdut ocazia să-i plătească polițele parlamentarului PNL, care l-a criticat periodic în conferințe de presă sau prin intermediul comunicatelor. Primarul ”Tăxăilă” l-a poreclit pe Ștefan ”deputatul Grindă” și a anunțat că Oprișan și mama acestuia ar avea toate taxele plătite la zi.

Nici Marian Oprișan nu a stat deoparte și a emis miercuri seara un comunicat de presă în care îl face ”hoțoman” pe Ion Ștefan pentru că nu și-ar fi achitat obligațiile către Primăria Focșani și CUP și a atacat PNL pentru că îl susține pentru funcția de ministru.

Ion Ștefan a primit miercuri  un aviz negativ din partea comisiilor reunite de administrație publică, iar Ludovic Orban a anunțat că a fost vorba de un vot politic, pentru că PSD are majoritatea. În consecință, miniștrii propuși de PNL vor ajunge la votul din plen.

Vrancea are șansa să aibă un ministru în Guvernul Orban pentru că PNL a avut un scor foarte bun la alegerile europarlamentare din luna mai, când a învins categoric PSD. Intrat sub lumina reflectoarelor, Ion Ștefan a fost luat imediat luat la țintă de PSD și, din păcate pentru acesta, au găsit și motive pentru a-l ataca. Întrebarea care se pune este dacă PNL va fi afectat pe plan local sau liberalii vor ști să gestioneze situația și vor repeta la alegerile prezidențiale performanța de la alegerile europarlamentare.

-Publicitate-