Focșănenii pot alege să primească online înștiințările de plată la bugetul local

0
9

Focșănenii au posibilitatea de a opta pentru comunicarea prin mijloace electronice a tuturor actelor administrative fiscale emise de Serviciul de impozite și taxe locale din cadrul municipalității. Persoanele fizice și juridice din Focșani pot alege să primească, începând cu data de 7 decembrie 2020, prin poșta electronică, notificările privind obligațiile de plată pe care le au la bugetul local.

Solicitarea se face prin completarea unei cereri (persoane fizice/juridice), care poate fi depusă în scris la sediul Primăriei, la registratura  Serviciului de impozite și taxe locale, însoțită de copie după actul de identitate sau certificatul de înregistrare (în cazul persoanelor juridice) sau poate fi transmisă electronic pe adresa de e-mail florina.catanoiu@focsani.info.

”Facem precizarea că, în cazul contribuabililor persoane juridice, solicitarea on-line va trebui să fie însoţită de semnătura electronică extinsă bazată pe un certificat calificat. După completarea și înregistrarea cererii, TOATE actele administrative fiscale, precum și alte notificări și informări, vor fi comunicate prin mijloace electronice de transmitere la distanță”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Focșani.

Pentru alte informații legate de această procedură, focșănenii pot apela numărul de telefon 0237.236.000, interior 310.