Impact între două mașini la Adjud, cu trei victime

0
10

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit duminică, în jurul orei 16:15, la un accident rutier produs pe  DN 11 A, la ieşirea din municipiul Adjud. În urma impactului dintre două autoturisme, au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea  (SAJ).

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea unei persoane rămasă blocată într-unul dintre autoturisme. Ulterior, victima, un bărbat în vârstă de 24 ani, politraumatizată în urma accidentului rutier,  a fost predată în stare conștientă unui echipaj SAJ, care a transportat-o la spital.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, o femeie vârstă de 20 de ani, care prezenta traumatisme la membrele inferioare. Pacienta a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani.

Cealaltă victimă neîncarcerată, o persoană de sex masculin,  a fost preluată de un echipaj SAJ.