”Împreună de sărbători”, un proiect de ajutorare a familiilor defavorizate

0
135

Cei care vor să le facă sărbătorile mai frumoase familiilor favorizate pot face acest lucru prin campania de ajutorare ”Împreună de sărbători”. Proiectul inițiat de Alexandru Sengenc și Mădălina Ungureanu a ajuns la a cincea ediție și își propune să aducă bucurie în caselor celor care au nevoie de ajutor.

”Am pășit cu repeziciune in luna Decembrie și Crăciunul e mai aproape ca oricând. Ca în fiecare an, această sărbătoare reprezintă pentru noi cadouri, iubire, înțelegere, fericire, familie, dar in special AJUTOR ! Exista oameni acolo, undeva, care nu au parte întodeauna de tot ce își doresc sau, mai bine spus, de ceea ce au nevoie, iar pentru ei Crăciunul nu este o zi atat de specială, precum a tuturor.

Cu ocazia sărbătorilor și cu dorința de a ajuta si de a fi alături ducem tradiția mai departe cu editia a V-a  a proiectului “Împreună de sărbători”. Ne-am dori să  primim ajutor din partea dumneavoastră, ca in fiecare an și totodată să umplem sania lui Moș Crăciun cu jucării, rechizite, alimente, pentru ca familiile defavorizate să simtă sărbătorile de iarna așa cum cu toții ar trebui sa le simțim. Haideți sa aducem împreuna dragoste, zâmbete și fericirea în casele lor ! Doar împreuna putem face acest lucru!

Fii și tu Moș Crăciun pentru o zi !”, este apelul organizatorilor proiectul.