În comuna Vârteșcoiu au fost construite două poduri și a fost realizat un sistem de supraveghere video

0
28

Trei investiții importante au fost realizate pe parcursul acestui an în comuna Vârteșcoiu. Primăria a construit două poduri care asigură accesul în satele comunei și a realizat un sistem de supraveghere video a localității.

Un pod a fost construit peste pârâul Valea Seacă, punctul Onei, satul Vârteșcoiu. Această investiție era așteptată de mulți ani de locuitorii comunei și nu numai deoarece face legătura dintre proprietățile din extravilan și locuințele cetățenilor.

Un alt pod a fost construit tot peste pârâul  Valea Seacă, punct Cristea, sat Faraoanele, care permite accesul locuitorilor din cătunul Seaca spre satul Faraoanele.

De asemenea, în comună a fost înființat un sistem inteligent de monitorizare video, prin care se monitorizează cele mai importante zone din intravilanul și extravilanul comunei. Acest sistem va permite identificarea persoanelor care aruncă deșeuri, abandonează animale, comit fapte antisociale, dar și alte evenimente care se întâmplă în comună.

”Toate aceste investiții contribuie la îmbunătățirea nivelului de trai al locuitorilor comunei Vârteșcoiu și au fost realizate într-un timp foarte scurt (circa 3 luni de zile)”, a precizat primarul Viorel Mîrza, într-o postare pe pagina sa de Facebook.