Ion Ștefan. ”L-am bătut efectiv pe Marian Oprișan”

0
878

 Conducerea PNL Vrancea a ținut să le mulțumească vrâncenilor pentru încrederea acordată PNL, iar deputatul Ion Ștefan vorbește de o ”bătaie” la propriu a lui Marian Oprișan și a PSD.

” Astăzi 24 noiembrie 2019, românii au câștigat, România a câștigat, PNL a câștigat alegerile, Klaus Iohannis a câștigat al doilea mandat de președinte al României. Vă mulțumesc dragi vrânceni, vă mulțumesc dragi români și în continuare obligațiile sunt la noi. Noi suntem cei care trebuie să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu soluții la problemele pe care le aveți. România a schimbat drumul. Eu vă mulțumesc încă o dată vouă vrâncenilor, care ați fost alături de PNL. Vă rugăm să aveți în continuare încredere în  noi. Vom  fi pentru dumneavoastră altceva. Ceea ce s-a întâmplat în România, ceea ce s-a întâmplat în Vrancea în ultimii 30 de ani vom lăsa uitării. PSD Vrancea, caracatița din Vrancea va fi istorie.

Vă garantăm că următoarele alegeri locale vor aduce o victorie cu mult mai mare, mai răsunătoare purtate de PNL, filiala Vrancea. L-am bătut efectiv pe Marian Oprișan și PSD-ul din Vrancea, atât la alegerile europarlamentare din mai, L-am bătut în primul tur, îl batem și astăzi și îl vom bate și la primăvară. Marian Oprișan va părăsi administrația județului Vrancea. Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o în ultimii trei ani”, a declarat ministrul Ion Ștefan.

Și președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma a vrut să le mulțumească vrâncenilor pentru faptul că au ieșit la vot în ciuda vremii urâte.

”E o zi istorică pentru România, pentru faptul că romanii au înțeles să meargă pe același drum, spre Europa, spre fonduri europene, spre dezvoltare, pentru copiii noștri. Permiteți-mi să  îi felicit pe toți vrâncenii care au venit pe această vreme, pentru că azi nu a fost o vreme favorabilă, și au votat Partidul Național Liberal (PNL). Au înțeles vrâncenii că alternativa pentru dezvoltare, pentru un județ care să fie spre Europa este PNL.

Mulțumim dragi vrânceni și sperăm să nu dezamăgim. Credeți-mă că în perioada următoare vom face tot ce ne stă în putință, ne vom pune tot efortul și experiența în slujba dumneavoastră. Încă o dată mulțumesc tuturor membrilor PNL, tuturor simpatizanților, că au făcut posibil ca generația noastră să trăiască un moment istoric atât în Vrancea, cât și în România. Este un scor care ne onorează, ne mobilizează și da, avem nevoie de o Românie normală, și da, avem nevoie de un județ Vrancea fără Oprișan, fără PSD și fără toți fripturișii care au demonstrat că în România șmecheria se duce la rang de cinste. Nu este adevărat. Dragi vrânceni aveți încredere că în noi și sper ca împreună cu toți colegii liberali să facem din Vrancea ceea ce merită, și anume, un județ spre și pentru generațiile care vor veni”, a declarat senatorul Cătălin Toma , președintele PNL Vrancea.