Klaus Iohannis a câștigat alegerile

0
66

Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale și a obținut un nou mandat in fruntea statului, cu 66,5%. Acesta a reușit sa se impună în fata Vioricai Dăncilă, care a obținut 33,5%. În Vrancea, la ora 21.00, au votat 147.687 alegători, 47,42% din total.

Klaus Iohannis a obținut la nivel național peste 60 la sută din voturile alegătorilor. Și în Vrancea Iohannis a câștigat alegerile, în ciuda încercărilor PSD de a întoarce rezultatul prin metodele tradiționale de influențare a alegătorilor, prin transportul oamenilor la secțiile de vot și încercarea de a-i convinge sa voteze „cu inima”.

Din primele informații, Klaus Iohannis a câștigat, în mare, în aceleași localități ca în primul tur al alegerilor prezidențiale. Rezultatul va fi cunoscut în curând, pentru ca numărătoarea voturilor va decurge rapid.

Pentru Marian Oprișan se conturează o noua înfrângere electorala în fața PNL. Cu siguranță, baronul PSD ca încerca să dea vina doar pe candidatul PSD și va spune ca el ce a făcut tot ce a putut. Deja exista informații ca în PSD se pregătește debarcarea Vioricăi Dăncilă din funcția de președinte.