Mai multe persoane au fost reținute de poliție în urma unui scandal în zona Pieței Moldovei

0
-Publicitate-

Cinci persoane cu vârste cuprinse între 15 și 39 de ani au fost reținute de poliție, joi, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe 8 noiembrie,  la ora 13.05, Poliţia Municipiului Focșani a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona Piața Moldovei, pe fondul unui conflict spontan, are loc un scandal între mai multe persoane.

În urma deplasării la faţa locului, conflictul a fost aplanat, iar nicio persoană nu a suferit vătămări.

Din cercetările efectuate, a reieșit că, în jurul orei 12:30, una dintre cele 5 persoane reținute, un bărbat de 24 de ani, a mers în Piața Moldovei din municipiul Focșani, unde s-a întâlnit cu celelalte 4 persoane, iar în urma unor discuții în contradictoriu, între ei a avut loc un conflict spontan, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Bărbatul de 24 de ani a plecat iar ulterior a revenit și le-ar fi amenințat pe celelalte 4 persoane, care l-ar fi urmărit pe strada Peneș Curcanul și ar fi aruncat spre acesta cu diverse obiecte.

Cel în cauză a pătruns în incinta unei societăți comerciale și ar fi blocat ușa de acces, iar una dintre celelalte persoane implicate, un minor în vârstă de 15 ani, ar fi spart geamul acesteia.       

În urma documentării activității infracționale a celor 5 persoane, polițiștii Biroului Investigații Criminale au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Bănuiții vor fi prezentați unității de parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale și tragerea la răspundere penală.

-Publicitate-