Oprișan se întoarce din ”țările calde”: o nouă ședință a CJ a fost convocată pe 10 decembrie

0
112

Consiliul Județean Vrancea a fost convocat din nou în ședință ordinară, pe 10 decembrie, după ce ședința precedentă nu s-a mai ținut pentru că ar fi fost prea mulți consilieri absenți. Constatarea absențelor nu s-a făcut însă în plen. Cu câteva ore înainte de ședință, reprezentanții CJ au anunțat că ședința CJ nu se mai ține deoarece mulți consilieri județeni ar fi informat instituția că lipsesc, după ce inițial confirmaseră participarea.

Motivul invocat de CJ nu pare credibil, dacă ținem cont de faptul că  în istoria CJ nu s-a mai întâmplat niciodată acest lucru. De asemenea, cu câteva zile mai înainte la o ședință de îndată, convocată în ziua în care  a avut loc, nu au fost probleme cu asigurarea cvorumului. Este posibil ca anularea ședinței să aibă legătură cu absența lui Marian Oprișan, despre care s-a zvonit că este plecat în străinătate, într-o țară cu o climă mai caldă. Liberalii au protestat vehement cu privire la această situație, mai ales că unul dintre consilierii PNL, Ovidiu Burdușa, a venit degeaba de la Roma.

La ședința CJ din 10 decembrie au fost introduse mai multe proiecte pe ordinea de zi decât la ședința care a fost anulată, cum ar fi o rectificare a bugetului și actualizarea valorilor pentru mai multe investiții.